zondag 18 september 2011

Workshopdag Scrap&More

Gisteren was de allereerste grote workshopdag van Scrap&More. Natuurlijk best spannend zo van te voren, voor ons allemaal, maar natuurlijk nog het meest voor Angelique.  Maar ik kan niet anders zeggen dan dat het een geweldige dag geworden is in een heel ontspannen sfeer!! Er zijn voor deze dag twee schitterende projecten gemaakt door Angelique en Saskia. Uiteraard kun je dit moois bewonderen op hun blogs. Er kwamen dan ook direct erg veel enthousiaste reacties. Voor deze twee projecten heeft iedere deelnemer een royaal pakkete ontvangen met daarin alles wat nodig was om dit moois te maken. Er kon gekozen worden uit drie kleurtechnieken, Copic Markers, Distress Ink of de Derwent. Hieronder wat foto's van de deze dag. Ik heb er in ieder geval ontzettend van genoten en ik hoop alle deelnemers ook! Graag wil ik de enthousiaste dame's die ik aan mijn Derwent tafel heb mogen ontvangen heel erg bedanken voor hun gezelligheid!!
Saskia met haar Copic deelnemers, geconcentreerd aan het werk!!

Angelique, aan de Distress tafel.  De deelnemers die keer op keer weer vol aandacht naar haar luisteren!

Lia, een van onze enthousiaste deelnemers was zo lief om een foto van mij te maken aan mijn Derwent tafel, zeg nou zelf ze zijn toch allemaal heerlijk bezig! Uiteraard zie je op de foto's maar een klein stukje van de tafels!


Wat foto's van onze deelnemers, hier nog in afwachting van wat er allemaal gaat komen, met een kopje koffie of thee en daarbij een heerlijk plak cake. Ook aan de catering was volop aandacht besteed!

Onze eigen Dina en Wilma! Dina die toch maar weer helemaal speciaal iedere keer uit Luxemburg komt rijden! Mijn petje af hoor Dina. En niet te vergeten de altijd enthousiaste Josephine.
Als laatste deze foto met op de voorgrond, Lia en Christa. Aan deze twee dames kun je goed zien, dat ze het erg naar hun zin hadden!!!!

Wat mij betreft helemaal voor herhaling vatbaar! Angelique ik hoop dat er nog van deze dagen zullen volgen!!!! Verder wil ik jullie voor vandaag allemaal nog een heel fijne zondag wensen!

liefs Yvonne

11 opmerkingen:

 1. dat zier er heel gezellig uit
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet het er leuk en gezellig uit! Fijn om te horen dat je het leuk hebt gehad.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was een super dag ook namens Irene! Zij heeft haar hart al af en het hangt voor het raam!
  Bedankt voor de leuke dag!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Yvon,
  Het was ook een super gave dag!!
  Ik vond het heerlijk om te doen.........
  ik zou zeggen kom maar op met die volgende WS-dag.
  Knuff

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Yvonne,

  ik vond het ook een super dag,en leuke projekten om te maken,ik heb mijn hart net op mijn blog gezet.Ik wens je ook nog een hele fijne zondag verder.En succes aankomende week hè,ik zal voor je duimen.

  Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er super gezellig uit.
  Heb verder een fijne zondag.


  Gr leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat zij we weer fotogeen, het was weer heeeeeeel gezellig, ik kon bijna niet wegkomen, maar aan alles omt een einde, op naar de volgende en ik rij dat stukje heeeeel graag als het zo gezellig en leuk is

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Yvonne, deze keer heb ik helaas niet aan jouw tafel gezeten. Toch tussendoor even kunnen kletsen, want dat kunnen vrouwen: kletsen en hobbyen tegelijk!!! En da's maar goed ook.
  Graag tot de volgende workshop.
  Groetjes van die andere Van den Berg

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vond het ook super meis... echt heb de hele dag nog zitten negenieten en zoveel leuke reacties gekregen! jij bedankt maar dat weet je wel... je bent een kanjer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Yvonne , wat een leuk verslag heb je gemaakt van die fantastische dag !! En zie daar....sta ik ook nog op de foto. Jullie hadden de dag echt super voorbereid en de volgende keer ben ik zeker weer van de partij ! Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi hoi,

  wat was het onwijs leuk Yvonne!!! Je uitleg met de potloden was super!!! En de projecten waren écht geweldig mooi!!!!! Moet eerst wat andere "opdrachten" afmaken maar de mijne komen zeker langs op m'n blog al zal het even gaan duren....
  Bedankt voor de ontzettend gezellige dag!!!

  groetjes Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne