dinsdag 17 juni 2014

Pan Pastel les 7 en les 8

Aanstaande zaterdag 21 juni geven Joyce en ik Pan Pastel:

les 7: Vintage kleuren van bloemen en vlinders en 
les 8: Project op MDF met de de door jezelf gekleurde vintage bloemen, vlinders etc..

Er zijn nog wat plaatsjes vrij aanstaande zaterdag bij Creatief Centrum Heesch. We zouden het ontzettend leuk vinden als je ook komt! Hieronder een sneak peek!We leren je een nieuwe manier van kleuren met de Pan Pastel die ontzettend leuk is en zelfs heerlijk rustgevend werkt. Afgelopen vrijdag en zaterdag heb ik deze lessen ook gegeven aan heel enthousiaste cursisten bij Leenen DHZ in Asten. Als je je dan afvraagt hoe krijg je een ruimte met dames stil, laat ze dan maar lekker kleuren met Pan Pastel en ze gaan er zo in op, dat je ze niet meer hoort! Zo genoten de dames ervan. Het waren voor mij twee lesdagen om met een bijzonder gevoel aan terug te denken. Hieronder nog wat foto's van de ijverige cursisten, waarvan ik ze bijna allemaal bij elke les terug heb zien komen, echt geweldig!!Altijd handig om even te fotograferen!

 Ineke draagt zelfs  een bijpassende ring!!

Links drie zussen die alle lessen gezellig samen komen volgen!! Heerlijk als je zo met elkaar met de hobby bezig kunt zien. 

Vind je het ook zo gezellig om samen iets moois te maken? Wacht dan niet langer en meld je aan!!

Als je niet kunt op deze datum ook geen probleem! Door heel Nederland zijn PanPastel docenten actief, opgeleid door Diny Sprakel en Annie Fransen onder de vlag van Colourstock. Je vindt de docenten  o.a. onder de volgende link onder aan de pagina met algemene informatie over de lessen. 

Mocht je nu denken dit wil ik ook dan wens ik je alvast heel veel plezier toe bij mij en Joyce of bij een van de andere Pan Pastel docenten en wie weet tot ziens!!

heel fijne dag!

liefs Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne