zondag 14 september 2014

Noor! vriendinnendag


Hoi allemaal, Na het enorme succes van  de Noor! vriendinnendag van vorig jaar volgt er nu een waar Saskia Smits en ik samen een erg leuke workshop mogen verzorgen.  Saskia is voor velen van jullie allang geen onbekende meer. Ze is een kei in het kleuren met Copic Markers en mag zich sinds kort ook PanPastel docent noemen. 
Samen nemen we jullie mee naar de magische wereld van het stempelen. Zeg nou zelf wat is er nu leuker dan heerlijk met je stempels spelen? Zien en ervaren hoe je met als basis een wit stukje papier iets heel moois kunt maken. Ook als je nog nooit gestempeld hebt is dit je kans om te ervaren hoe leuk het kan zijn en natuurlijk gaan we van gemakkelijk naar een beetje moeilijker.  
 
Als basis voor de stempeltechnieken nemen we deze Clear Stamp Set Blossom. We laten je zien hoe je met 1 stempelset heel veel verschillende labels kunt maken. 
We leren je een viertal stempeltechnieken deze dag. Daarna ben je vast net zo enthousiast als wij! 
We zien je heel graag op vrijdag 19 september aan onze tafel!
In de Noor! Design shop zullen die dag natuurlijk al deze stempels ook te koop zijn, mocht je enthousiast geworden zijn! Alle deelnemers aan de Noor! Vriendinnendag die een kaartje hebben weten te bemachtigen hebben als het goed is van Jolanda al het workshopschema per email toegestuurd gekregen. Kijk dus thuis al goed vooraf in welke workshopgroep je zit en hoe laat je bij ons aan mag schuiven! De workshops duren 45 minuutjes, en je hebt je tijd hard nodig dus zorg dat je op tijd op de juiste plek bent.
Fijne dag en tot ziens op 19 september!

groetjes Yvonne

1 opmerking:

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne