maandag 24 november 2014

Studio Light vierdelige easel kaart

Een paar weken geleden gaf ik een workshop PanPastel in Asten, daar zag ik een erg leuke kaart staan. Van de lieve maakster van dit kaartje kreeg ik het patroon mee. Het is een vierdelige easel kaart, ik had deze nog niet eerder gezien en durf niet te vertellen wie de bedenker is van dit patroontje. Als je dit weet laat het dan even achter in een reactie dan kan ik verwijzen naar de bedenker. Ik wist gelijk dat ik deze wilde gaan maken met de prachtige Scandinavian winterlijn van Studio Light. 


Je gebruikt een kaart van 15 cm x 15 cm. Dit kan dubbelzijdig maar omdat de kaart staat kan het ook zeker enkelzijdig zijn. Je snijdt vier stroken van 7 cm x 14 cm  en vier kaartjes van 7 cm x 7 cm. Ik heb dit gesneden uit Kraft Cardstock in de kleur krijtwit. Verkrijgbaar in 30,5 x 30,5 maar ook in A4 formaat. 


De langwerpige kaartjes dubbel vouwen en weer open. In het onderste gedeelte een diagonale vouw maken van linksonder naar rechtsboven. 


Kies scrappapier uit naar keuze. Beplak alle vlakken en zorg ervoor als je de kaart in elkaar lijmt dat je ze allemaal dezelfde kant op draait (met de klok mee) zodat ze kunnen staan.


Mijn bedoeling was dat de kaart stevig kon blijven staan en dat je deze ook weer goed dicht kunt vouwen om te versturen, Om die reden heb ik verder geen versieringen gebruikt. Maar zeg nou zelf dat heeft dit prachtige papier toch ook helemaal niet nodig!
Zo'n kaart kun je met kerst toch hartstikke leuk op je dressoir/kast zetten en er dan wat leuke kerstversieringen bij leggen om er echt een feestelijk geheel van te maken.


Even een kijkje van bovenaf. 


Om het alvast een klein beetje feestelijk te maken kun je er een elektrisch theelichtje in plaatsen. 

Gebruikt heb ik:


Graag wens ik jullie allemaal een fijne dag en tot de volgende blogpost.

Liefs,
Yvonne 

9 opmerkingen:

 1. Yvonne super leuk. zo zie je maar dat je overal inspiratie op kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk en weer eens iets compleet anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi sweetie, wow AmAzInG!! hugs Pops x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk. Mooi papier. Geweldig idee.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi gedaan en wat een prachtig papier heb je gebruikt!

  groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne