zaterdag 16 mei 2015

hugs kisses xoxo

Mijn vriendin Sakia en ik vinden het leuk om eens buiten onze comfortzone te treden. Samen zijn we een dagje aan het spelen geweest met Dylusions inkt sprays en hebben we wat achtergronden gemaakt. Het is geweldig leuk om te doen maar net als bij alles is het denk ik oefening baart kunst. Dus ik ga zeker nog heel veel oefenen!


Voor de vorm van deze label heb ik een shape art van Dutch Doobadoo gebruikt. Na het uitknippen heb ik deze eerst ingesmeerd met gesso. 
Daarna heb ik een tweetal kleurtjes Dylusions spray gepakt en ben hier mee gaan spuiten op de label. Eerlijk gezegd ben ik helemaal vergeten om exact de kleurtjes te noteren. In ieder geval heb ik een blauwe en een groene tint gebruikt. De opgespoten Dylusions heb ik gedroogd met een heattool. Daarna heb ik er met behulp van een
 mask wat witte gesso op aangebracht, zie de witte nopjes. Met een ander mask en wat Distress Inkt Black Soot heb ik de halfronde zwarte cirkels erop gemaakt. Dit heb ik gedaan met een distress blendingtool van Tim Holtz. 


Op een stuk DCP papier heb ik de stempel Blazing Poppies van IndigoBlu afgedrukt met Memento inkt. De stempel heb ik ingekleurd met Copic Markers en daarna uitgeknipt. Op de label heb ik de stempel ook een keer afgedrukt. Hier de ingekleurde Poppies bovenop geplakt. De zwarte lijnen van de stempel op de label heb ik nog wat zwarter gemaakt met een Copic Multiliner. 
In de harten van de bloemen heb ik nog wat stipjes aangebracht met behulp van een Molotow marker.  Dit heb ik ook gedaan in de doodlestempel aan de zijkanten van de label. 


Voor de woordjes heb ik ook een mask gebruikt en deze ingetekend met een Copic Multiliner en volledig zwart opgevuld.


De label heb ik gemat op zwart- en kraftcardstock. De randen van het kraftcardstock heb ik bewerkt met een paperdistresser van Tim Holtz. 
Als allerlaatste heb ik een laag glimmermist over het geheel gespoten. 
Het geeft een mooi effect maar ik vond het wat lastiger om er mooie foto's van te maken. 


Hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met mijn label. Bijna alle spulletjes die ik gebruikt heb zijn verkrijgbaar bij HobbyVision. Mocht iets niet op voorraad zijn, stuur ze dan even een e-mail.
Ik heb erg veel plezier gehad met het maken ervan. 
Tot de volgende blogpost!


Memento inktkussen - Tuxedo Black Dyan Reaveley - Dylusions Spray - White LinenIndigoBlu - Rubber Stamp - A7 Anemone CornerDutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Label Frame  Tattered Angels - Glimmer Mist - Pearl

Copic Markers Sketch - B01 Mint Blue Copic Multiliner - Classic - zwart 0.5mm Molotow Marker 127HS - Vanilla Pastel- 1,5mm Crossover Dutch Doobadoo - Mask Art - Bloemen White Flowers Distress inkt - Black soot Paper Distresser - Tim HoltzInk Blending Tool - 1  


Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

5 opmerkingen:

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne