woensdag 29 juli 2015

Love your Cat-Itude!

De stempels van Katzelkraft vind ik erg leuk en ik ben ook dol op katten. Dus speciaal voor de kattenliefhebbers onder ons heb ik het volgende kaartje gemaakt met PanPastel. 


Ik heb fluweelkarton gesneden in het formaat 14,5 cm x 14,5 cm. De cirkels heb ik over elkaar heengezet met Versafine Onyx Black op het fluweelkarton. Daarna heb ik 3 cirkels op maskingtape gestempeld en deze uitgeknipt en op het fluweelkarton geplakt.


Als volgende stap heb ik een mask gepakt dit over het fluweelkarton heengelegd. Mijn verfroller goed beïnkt met Versamark en deze over het mask heen gerold.


Met een PanPastel spons drie kleurtjes PanPastel aangebracht over het geheel. De kleurtjes komen allemaal uit de basisset, speciaal samengesteld door Diny Sprakel. In deze set zitten prachtige kleuren die allemaal heel goed met elkaar te combineren zijn. Over het geheel heb ik nog een heel dun laagje PanPastel Metalic Silver gewreven. 


Je werk fixeren met Ghiant Basic Fixatief daarna verwijder je de maskingtape. De cirkels zijn mooi wit gebleven. 


In de cirkels heb ik poesjes gestempeld uit een set van Stampin Up! ik vind ze heel erg leuk! Je kunt de cirkels natuurlijk wit laten maar ik heb ervoor gekozen om de achtergrond kleurtjes terug te laten komen. 


De cirkels heb ik met de PanPastel tooltjes op kleur gebracht. Ik heb rondom het poesje, hier en daar nog een beetje schaduw aangebracht.


Als laatste heb nog wat stempels op de achtergrond geplaatst. Aan het einde van de takjes heb ik stipjes gezet met een witte Molotow Marker. De bloemetjes heb ik ingekleurd met een gele 05 Lemon en een blauwe Atyou Spica pen 09 Sky Blue. 

PanPastel kleurtjes:
620.5 Phthalo Green
380.5 Red Iron Oxide
560.5 Phtalo Blue
920.5 Silver

Fijne dag allemaal en tot de volgende post. 


3 opmerkingen:

 1. Zo leuk gedaan Yvonne!!
  Ik vind de kleuren bij elkaar ook heel mooi :-D
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gedaan Yvonne

  Groetjes
  Nadia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohwwww... die is leuk zeg !!!

  Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne