donderdag 31 maart 2016

There are hundreds of languages....

Hallo allemaal, 

Vanaf heden mag ik deel uitmaken van het designteam van Studio Light wat ik, zoals je vast wel kunt begrijpen, natuurlijk ontzettend leuk vind!

Voor mijn eerste blogpost ben ik aan de slag gegaan met een geweldig mooie stempel uit de serie Sweet Romance. Je hebt niet veel meer nodig dan deze stempel om een mooie creatie te maken. De stempel die ik gebruikt hebt komt uit stempelset STAMPSR131.


Mijn kaart heb ik gemaakt met de onderste stempel van de set. Ik ben begonnen met stempelen links boven in de hoek op tekenpapier van Schut. Daarna heb ik de stempel afgedrukt op maskeerpapier en uitgeknipt. Deze plak je dan weer op de eerste afdruk die je zojuist gemaakt hebt en zo stempel je verder je vierkant (in dit geval). Schuif je je masker steeds op tot je helemaal rond gestempeld hebt. Aan het einde heb je even twee maskers nodig omdat je dan tussen twee afdrukjes in moet stempelen.


De stempelinkt die ik hiervoor gebruikt heb is Versafine Onyx Black. Na het afdrukken ben ik als eerste de bloemen in gaan kleuren met PanPastel en penseeltjes. Daarna de bladeren en als laatste de achtergrond. Ook dit alles heb ik met penseeltjes gedaan. Je bent zo een paar uurtjes aan het kleuren maar zelf heb ik daar erg veel plezier in!


De tekststempel die ik in het midden van de kaart geplaatst heb is van het Scrapbookatelier. Een erg mooie tekst toch! 


Ter afsluiting nog even een close-up. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om je stempel ook eens op een ander manier te gebruiken. Zelf heb ik ontzettend genoten van het maken van deze kaart en blogpost! 

Fijne dag, 
liefs Yvonne 

3 opmerkingen:

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne