maandag 12 augustus 2013

Pan Pastel docent

Sinds vorige week mag ik mezelf Pan Pastel docent noemen. Recent les gehad van Diny Sprakel en Annie Fransen. Van wie kun je het nu beter leren dan van deze twee dames! Ben dan ook best een beetje trots op mezelf dat mijn opdrachten allemaal goed beoordeeld zijn.  Ik mag aan de slag!
Hierboven een leuke foto van alle dames, die de training gevolgd hebben. Bijna in elke regio of provincie is er inmiddels wel een Pan Pastel docent. We werken onder de vlag van Colourstock, zij hebben een leuke facebook groep waar je inspiratie op kunt doen!
Ik heb een extra pagina aangemaakt waar je de informatie over de cursussen kunt vinden. Ik hoop er veel van jullie te ontmoeten bij het geven van een cursus bij jou thuis, bij mij thuis of bij de winkelier! Mocht de afstand te groot zijn dan kan ik je doorverwijzen naar een docent in jouw regio.
Kom je even op mijn pagina met informatie kijken??? Klik op de link hieronder of op het tabblad bovenaan de pagina Pan Pastel cursussen! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen? Dan mag je me altijd mailen.


liefs Yvonne


7 opmerkingen:

 1. Hoi Yvonne,
  dat ziet er gezellig uit! En natuurlijk van harte met je docentschap!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Yvonne!! Ik vind het hardstikke leuk voor je :-).
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Yvonne,en net wat je zegt,van wie kun je het beter leren hi hi.
  Nogmaals gefeliciteerd,en ik zie je vast nog een keer.

  Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Yvonne ! Jij bent goed bezig zeg .... GEFELICITEERD !! Ben ik 2 weken weg ; ben jij zomaar ineens docent PanPastel en designer bij Dutch Doobadoo ! Doe je het wel rustig aan ?? Misschien dat ik je ga zien in Den Bosch. Ik twijfel nog of dat ik zal gaan. xx LIEFS , Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd met je nieuwe ''vieze handjes'' baan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellige club bij elkaar zeg. Ik heb even op internet gekeken wat Pan Pastel nou precies is. Ziet er prachtig uit hoor. Heel veel succes.

  groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Yvonne, GEFELICITEERD!!! Laat ons vooral genieten van je creaties. Is geen straf voor mij/ons.

  Groetjes,

  Lia

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne