zondag 18 augustus 2013

Pan Pastel workshops

Er staan drie workshopdagen Pan Pastel les 1 en les 2 gepland, hoe leuk is dat! Ik zal hier ook een aparte pagina voor aanmaken. Dan blijft het overzichtelijk.

De eerste workshopdag geef ik samen met Diny Sprakel bij Doeading op 6 september. Op deze dag worden zowel les 1 als les 2 gegeven. Voor meer informatie kijk even onder de link van Doeading.
Graag tot 6 september.

De tweede geef ik op zaterdag 12 oktober. Tijdens deze dag worden les 1 en les 2 gegeven. Deze workshopdag wordt georganiseerd door Sandra van Kleef, in Roosendaal. Voor meer informatie en deelname kun je contact met Sandra opnemen.  Klik daarvoor even op link met haar naam. Dit belooft een erg leuke dag te worden!

De der deworkshopdag, bestaat ook uit les 1 en les 2, en zal ik geven op zaterdag 19 oktober bij GeWe, Voor meer informatie en deelname  kun je contact opnemen met Gewe (via de link). Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!! Ook hier maken we er een leuke dag van, ik heb er in ieder geval zin in!


Misschien tot ziens bij een van deze bovenstaande workhops of op een andere locatie!

liefs Yvonne

4 opmerkingen:

 1. Hoi Yvonne,
  Alvast heel veel plezier met het geven van de cursussen. Gaaf dat je nu docent bent, ook zag ik dat je in het team van Dutch Doobadoo zit...leuke dingen allemaal hoor!!
  Geniet ervan!
  Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige tags zijn dit geworden Yvonne...indrukwekkend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig deze tags, erg mooi gemaakt en de kleuren die je gebruikt heb zijn geweldig!!

  Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooooooooow deze zijn mooi van kleur. Je maakt me steeds enthousiaster. Je hoort van me wanneer ik me aangemeld heb....ik ga voor 19 oktober.

  Hartelijke groeten,

  Lia

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne