zondag 9 maart 2014

In 't Woefke te Wommelgem

Vandaag heb ik Pan Pastel les gegeven bij In 't Woefke te Wommelgem in België. Dat klinkt vast heel ver weg maar vanuit Boxtel is het maar een uurtje rijden. Deze winkel is absoluut de moeite waard om eens te gaan bekijken! Je vindt er een uitgebreid aanbod aan hobby artikelen. Tevens is het een hondenkapsalon, deze twee ruimtes zijn uiteraard van elkaar gescheiden. Nu even wat foto's van In 't Woefke, was helaas mijn fototoestel vergeten maar met mijn telefoontje is het ook redelijk gelukt!

Er hangt een gigantisch aanbod aan stempels van diverse merken en dan geen rijen van steeds dezelfde stempel, nee achter iedere stempel vind je weer een andere. je zult verrast zijn door het aanbod.
Vanuit Amerika zijn zij de eersten die de Rubbernecker stempels op de markt mochten brengen. Die zijn echt zo mooi! Prachtige stempelsets zitten daarbij waarbij je diverse stempels over elkaar heen plaatst. Je krijgt zo een prachtig resultaat.

Normaal mag poes er niet op maar ja bij zo'n fotoshoot wil je toch ook even poseren!
Hier nog een plaatje van de prachtige Rubbernecker stempels!! Het is dat ik met mijn verjaardag al zo gruwelijk verwend ben met een hele stapel stempels maar deze moet ik toch ook echt nog een keer hebben hoor!!!
Ook hier hangen er weer diverse series stempels achter elkaar, steeds weer een verrassing als de voorste optilt en ziet waar voor moois er weer onder hangt. 
Nog even een foto van trotse eigenaresse Inge die samen met haar moeder de winkel runt!
Uiteraard heeft de winkel ook een blog en een veelzijdig design team neem eens een kijkje bij In 't Woefke en laat je inspireren.
Ga je een dagje naar Antwerpen ga dan eerst eens even langs bij In 't Woefke in Wommelgem. Het volledige adres vind je uiteraard op het blog. Ik maak nog even gebruik van de gelegenheid om Patrice, Chris, Nancy, Karine, Inge en haar moeder te bedanken voor deze geweldig leuke dag!! 


liefs Yvonne

7 opmerkingen:

 1. Ziet er inderdaad súper uit, ik heb het opgeslagen hoor, thanx voor het delen...lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow ! Bedankt om m'n winkel zo in de kijker te zetten Yvonne.
  We vonden het heel leuk, gezellig en leerrijk hoor en hopen je snel nog eens terug te zien.
  Groetjes
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Yvonne, ik vond het fijn om jou te leren kennen, leuke dingen van jou geleerd. Vooral het canvasje vond ik leuk om te maken. Het doet me plezier dat je in Nederland eens laat zien dat wij hier ook superleuke hobbyzaken hebben met een onuitputtelijke bron aan materiaal en inspiratie. En ja, die rubbernecker stamps zijn zaaaaalig! Alleen die al zijn de verplaatsing naar in t woefke meer dan waard.
  Liefs
  Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Yvonne,

  Ook jij nog een keer bedankt voor de toffe dag! Super dat je de winkel ook in Nederland wil promoten! Een dagje Wommelgem kan altijd gecombineerd worden met een uitstapje naar Antwerpen dat vlakbij ligt!!! Alhoewel... eens in 't Woefke, geraak je er zo snel niet meer buiten, zo veel om te kijken, kiezen, keuren en kopen...
  Zeker een keer doen!

  Liefs,
  Nancy (van 't Design Team)
  link bovenaan op de blog van 'in 't Woefke...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Yvonne,
  Ik heb er ook volop van genoten , en weer een aantal nieuwe dingen geleerd... Het was echt een super gezellige dag ... En ik hoop dat we mekaar nog eens terugzien bij Inge .

  Groetjes Karine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love your blog Yvonne, that looks like a great shop! We'd love you to come and join in our challenges at the new We Do Doobadoo challenge http://wedodoobadoo.blogspot.co.uk/2014/03/week-1-83-hearts-forever-using-stencils.html and also the Pan Pastel challenge where we are always looking for Guest Designers too xx http://panpasteluk.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne