zaterdag 26 juli 2014

Colourstcock Designteam dag

Gisteren onze eerste DT-dag van het nog kersverse Colourstock team gehad in Creatief Centrum Heesch. Het was een ontzettend leuke dag, waarin we lekker hebben zitten brainstormen. Wat uitleg gehad hebben over Multi Media en twee gave workshops gehad hebben.
De eerste werd gegeven door Janet Blaauw waarin we lekker bezig geweest zijn met de nieuwe PanPastel Pearlescents. We zijn zo gelukkig dat we er al enkele in ons bezit hebben om hiermee aan de slag te gaan en ik kan je vertellen ze zijn zo mooi!! Zodra de hele set uit komt moet ik deze natuurlijk hebben!!
Janet laat hier zien wat voor moois we gaan maken!
Wil je dit ook kijk dan eens naar de tutorial die op ons Colourstock blog staat. Geweldig leuk om te maken. 
Het leuke is dat iedereen weer met andere kleurtjes aan de slag ging. Het resultaat hiervan is dan ook heerlijk kleurrijk. 
Hoe leuk is dit!

Onze Zentangle diva Diny Sprakel gaf ons uitleg over het doodelen en hoe mooi het is om dit te doen met het gebruik van stempels. 
Uiteraard zijn we ook hiermee gaan oefenen. De mijne laat ik je op een later moment zeker nog zien. 
Hier de voorbeelden van Diny, zijn ze niet geweldig?

Kijk eens hoe je met heel weinig super mooie kaartjes kunt maken. Je hebt niet veel meer nodig dan wat papier, een paar Copic Multiliners en een leuke stempel!
Daarna kun je ze na keuze inkleuren. 

Daarna hebben we nog heerlijk kunnen shoppen bij Creatief Centrum Heesch. 
Al met al een dag om op terug te kijken!


1 opmerking:

  1. Wat lijkt me dat heerlijk om zo allemaal samen te freubelen met leuke en nieuwe spulletjes. Gave tags zijn het geworden en grappig om op deze manier te zien wat kleurkeuze doet met een ontwerp.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne