donderdag 12 mei 2016

Happy Birthday

Hallo lieve bloglezers, 

Hoe mooi is de papierlijn Sweet Romance van Studio Light. Echt een prachtige lijn in mooie kleurstellingen waarvan het ene vel papier nog mooier is dan het andere. Je hebt er natuurlijk al vaker creaties van langs zien komen.

Voor deze  kaart heb ik een mal gebruikt van Dutch Doobadoo. 


Eerst de mal op wit cardstock getekend en uitgeknipt. Als tweede de mal (een maatje kleiner) nogmaals met potlood nagetekend op een bijpassende kleur cardstock. Daarna heb ik deze getekend op SCRAPSR02. Na het uitknippen hiervan, heb ik ze op elkaar geplakt en ben de kaart aan gaan kleden. 


Hiervoor heb ik een plaatje van photovel STAPSR1365 gekozen. Zijn deze vellen niet prachtig met al deze mooie romantische plaatjes! 


Natuurlijk kunnen ook de labels niet ontbreken op je kaartje. Happy birthday, hiervan heb ik de letters en heel klein beetje bewerkt met een Stella Wink Pen, clear. Hierdoor krijg je een klein beetje glans. Zoals je op de foto hieronder, denk ik wel kunt zien, heb ik dit ook op de roosjes en het rechts opgeplakte bloemetje aangebracht. 


Verder heb ik nog wat plaatjes gebruikt van: labels EASYSR520


Ik vond het leuk om op het parelsnoer dat op het scrappapier afgebeeld staat, te versieren met plakparels. Daarnaast nog een leuke stans gebruikt. 

Met dit prachtige papier ga ik binnenkort echt weer aan de slag. Ik heb het erg leuk gevonden dit kaartje te maken. Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven om heerlijk zelf aan de slag te gaan. 
Fijne dag allemaal en tot de volgende post!

1 opmerking:

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne