zondag 18 oktober 2015

Snow

Het voelt al een eeuwigheid geleden dat ik een blogpost heb geschreven zeg. Voelt niet alleen zo maar is ook wel een beetje zo. Was nog voor mijn vakantie, nu heb ik die wel laat gehad maar toch!

Copic Markers zijn toch wel heel erg leuk om mee te kleuren he! Daarom heb ik ze gebruikt om de afbeelding van Mo Manning op mijn kaartje in te kleuren. Wat maakt ze toch prachtige tekeningen, dit is alweer een oudje maar ze blijven zo leuk!


Ja en toen kwam er ook nog een prachtige lijn uit van Studio Light, dus niet zo moeilijk kiezen met welk papier ik dit winterse kaartje wilde maken. Het papier komt uit de serie Sweet Winter Season. Het woordje snow komt uit een van de prachtige stansvellen van dezelfde serie. 
Op dit kaartje heb ik ook een gedeelte van een van de pocket vellen gebruikt. 


De rechthoek van kraft heb ik gesneden met een XXL stans van Crealies, ik vind deze erg prettig omdat ze van klein naar echt groot in één pakketje zitten.  Deze zit ook nog een mooi stikrandje langs, kijk maar op het randje bij de foto hierboven. 

Op de foto hieronder rechtsboven zie je ook een stans, deze is van Memory Box. Dit vind ik nu echt zo'n stans die je bij alles kunt gebruiken. 


Bij de voetjes wat Foamball clay aangebracht. Ik zie dit product niet zo snel in de webwinkel staan in het wit. Maar HobbyVisiosn heeft deze vast wel in huis. Harstikke handig. Zo heb je super snel een leuk sneeuwlaagje aangebracht! Op naar de volgende keer. Fijne dag verder.

liefs YvonneMemory Box - Steel Craft Die - Loopy RingsStansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch rechthoek 24 ATC vel Studio Light - Sweet Winter Season - ATCSWS05Basisvel A4 Studio Light - Sweet Winter Season - BASISSWS205Stap voor Stap vel Studio Light - Sweet Winter Season - STAPSWS1355

1 opmerking:

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne