dinsdag 27 september 2016

Een bloemetje om je op te fleuren

Hallo blogvolgers, 

Ze zijn toch wel heel erg mooi deze layered stempels van Studio Light en zeg nu zelf van een bloemetje houden we toch allemaal!


Hieronder laat ik je zien hoe ik deze krans gestempeld heb. Eerst heb ik even alle benodigdheden voor je op een rijtje gezet.


Uiteraard de layered stempels van Studio Light. STAMPLS01, wat leuke kleurtjes inkt, papier om te stempelen en te maskeren. Mocht je in het bezit zijn van een Misti dan is deze wel erg handig om hierbij te gebruiken.

Het stempelpapier dat ik gebruikt heb is 13,5 cm x 13,5 cm. Vind je het gemakkelijker dan bepaal je eerst het midden van je papier door wat dunne potloodlijntjes te plaatsen.


Dan plaats je de eerste stempel. Knip hier ook gelijk een maskertje voor zodat je zonder door elkaar heen te stempelen de volgende stempel kunt plaatsen.


Hier even een foto met het uitgeknipt maskertje. Deze verplaats je steeds naar de bloem waar je naast wilt gaan stempelen. Je kunt nu een beetje de richtlijnen aan houden van het potlood om gemakkelijker rond te stempelen. 
Op deze manier stempel je tot je bovenaan bent. Dan maak je even een tweede masker omdat je de laatste bloemen er tussen in moet gaan stempelen.  


Daarna ben ik de blaadjes gaan stempelen hier en daar. Gebruik opnieuw je maskertjes. Knip er eventueel wat extra. 


Uiteraard mag een mooie tekst niet ontbreken. Laat Studio Light nu ook mooie sets met teksten hebben! Deze tekst komt van set STAMPBF141
Ik heb de kaart gemat op twee kleurtjes cardstock van steeds een halve centimeter groter. Uiteindelijk op een witte kaart geplakt van 15cm x 15 cm. 

Ga zelf ook eens lekker aan de slag met deze prachtige stempels. Ik weet zeker dat je er veel plezier aan zult beleven! 

2 opmerkingen:

Wat lief dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken en een reactie achter te laten! Ik lees ze met veel plezier!
liefs Yvonne